Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"G. Barba-Quintero"'
Autor:
G. Barba-quintero, D. Puga-lopez, J. L. A. Figueroa, J. T. Ponce-Palafox, E. Romero-beltran, M. R. Torres-Herrera
Publikováno v:
Journal of Agricultural Science and Applications. :151-154
Physicochemical, proximate composition and microbiological analysis of white shrimp (Litopenaeus vannamei) and blue shrimp (L. stylirostris) tissues were compared. The wild shrimp were collected off the coasts of Sinaloa, Mexico (in front Navachiste
Publikováno v:
Environmental monitoring and assessment. 187(5)
Uptake of mercury (Hg) through fish consumption is one of the key aspects of the Hg cycle in the aquatic ecosystems. In tropical latitudes, biomonitoring of Hg in freshwater reservoirs is scarce. The objectives of the study were to determine Hg distr
Autor:
M. Spanopoulos-Hernandez, J. T. Ponce-Palafox, G. Barba-Quintero, J. R. Ruelas-Inzunza, M. R. Tiznado-Contreras, C. Hernández-González, K. Shirai
Publikováno v:
Universidad Autónoma Metropolitana
UAM
Redalyc-UAM
Revista Mexicana de Ingeniería Química (México) Num.2 Vol.9
UAM
Redalyc-UAM
Revista Mexicana de Ingeniería Química (México) Num.2 Vol.9
"El propósito de este trabajo fue producir ensilados y determinar los cambios en la composición química y microbiológica de desechos del ahumado de atún aleta amarilla (Thunnus albacares) y del fileteado de tilapia (Oreochromis sp), fermentados
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1a5cc7aba31913afb79e24f03252ed57
https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62016248004
https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62016248004
Autor:
José Luis Arredondo-Figueroa, G. Barba-quintero, E. Romero-beltran, M. R. Torres-Herrera, D. Puga-lopez, Jesús T. Ponce-Palafox, M. Garcia-ulloa Gomez
Publikováno v:
Current Research Journal of Biological Sciences. 5:130-125
Physicochemical, proximate composition, microbiological and sensory analysis of farmed and wild harvested white shrimp Litopenaeus vannamei muscle were compared. The cultured white shrimp were obtained of two farms, whereas the wild shrimp were colle
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.