Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"G. Ayuningtyas"'
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 37, Iss 2, Pp 90-96 (2014)
One purpose of food preservation is to extend the shelf life of foods. Biological preservations canbe conducted by adding antimicrobial substances, such as bacteriocin produced by lactic acid bacteriaand has been characterized as biopreservatives. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14438cfd6bfa4de19c35ee508b7b9b8e
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 37, Iss 2, Pp 90-96 (2012)
One purpose of food preservation is to extend the shelf life of foods. Biological preservations can be conducted by adding antimicrobial substances, such as bacteriocin produced by lactic acid bacteria and has been characterized as biopreservatives.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b3dfd76762841afb2f46f4dae53a5e9
Autor:
G. Ayuningtyas, P. Sembada, D. Priyambodo, F.A. Kurniawan, S.P. Dewi, A.E.N. Syahfitri, I. Kusumanti, A.K. Inayah
Publikováno v:
Developing Modern Livestock Production in Tropical Countries ISBN: 9781003370048
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5369441e1ed5da3e599b3d4cc576494d
https://doi.org/10.1201/9781003370048-5
https://doi.org/10.1201/9781003370048-5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G Ayuningtyas, Joesana Tjahjani
Publikováno v:
Proceedings of the Proceedings of the Third International Seminar on Recent Language, Literature, and Local Culture Studies, BASA, 20-21 September 2019, Surakarta, Central Java, Indonesia.
Publikováno v:
Jurnal Ilmu Produksi dan Teknologi Hasil Peternakan. 4:280-285
The objective of this research was to study the effect of restricted feeding on muscovy duck performance’s in grower period, the development of reproduction organ, puberty characteristic, egg production, and blood lavel of cholesterol and trigliser
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 37, Iss 2, Pp 90-96 (2014)
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 37, Iss 2, Pp 90-96 (2012)
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 37, Iss 2, Pp 90-96 (2012)
One purpose of food preservation is to extend the shelf life of foods. Biological preservations can be conducted by adding antimicrobial substances, such as bacteriocin produced by lactic acid bacteria and has been characterized as biopreservatives.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.