Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"G. Önning"'
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition. 75:236-242
As diets change in response to ethical, environmental, and health concerns surrounding meat consumption, fermentation has potential to improve the taste and nutritional qualities of plant-based foods. In this study, cauliflower, white beans, and a 50
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition (Dordrecht, Netherlands)
As diets change in response to ethical, environmental, and health concerns surrounding meat consumption, fermentation has potential to improve the taste and nutritional qualities of plant-based foods. In this study, cauliflower, white beans, and a 50
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nusret Korun, Sumit Isharwal, Charles H. Brinegar, Nermin Kelebek, J. Holm, Shipra Arya, Szabolcs Péter, Elisabeth Haschke-Becher, Konstantin Beier, Rekha Sharma, Anoop Misra, Lajos Biró, Stephan Krähenbühl, Pramil N. Singh, Andrea Regöly-Mérei, Jerry W. Lee, Naval K. Vikram, Cristina González-Torres, Liliane Todesco, Mario Altamirano-Lozano, Magda Antal, Kalpana Luthra, Karl E. Bergmann, Katalin Nagy, F. Azizi, Rolf Richter, Burak Tanir, Murat Keskin, Ravindra Mohan Pandey, S. Van Biervliet, E. Robberecht, M. Biörklund, G. Önning, Jasjeet S. Wasir, Michael Török, Dominik Grathwohl, A. Hekmatdoost, Ella Haddad, P. Mirmiran, Éva Martos, Arnold Vang, S. Vande Velde, Ferdinand Haschke, Györgyi Arató, Turkay Kirdak, Adrienne Vámos, Kavita Rastogi, Petra Klassen-Wigger, J.P. Van Biervliet, Remzi Iscimen, Renate L. Bergmann, Esther Casanueva, Andrea Caroline Knapp, Raquel Retana-Ugalde, Csaba Szabó, A. Ramezankhani, Joachim W. Dudenhausen, Víctor Manuel Mendoza-Núñez
Publikováno v:
Annals of Nutrition and Metabolism. 52:115-134
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.