Zobrazeno 1 - 10
of 431
pro vyhledávání: '"G Prance"'
Autor:
Schmid, Rudolf
Publikováno v:
Taxon, 2011 Apr 01. 60(2), 622-622.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41317183
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P Harris, Juliet A. Vickery, D Murdiyarso, T Whitten, Andrew J. Plumptre, Kevin J. Gaston, S Simiyu, David C. Mahan, C Nicolson, JK Sheldon, J Ball, ED Lindquist, David Moyer, Given, SD Emmerich, RJ Berry, GW Archibald, JR Flenley, V Ramachandra, Morecroft, A Oteng-Yeboah, Andrew G. Gosler, Richard G. Storey, Bww Musiti, Simon N. Stuart, Darren M. Evans, G Prance, J Houghton, JB Sale, Les G. Underhill
Publikováno v:
Conservation Biology. 19:1689-1692
Publikováno v:
American journal of botany. 84(4)
This study examined in detail the rbcL sequence and morphological support for subfamilial relationships and monophyly of Lecythidaceae. Initially we needed to establish relationships of Lecythidaceae among other dicot families. To complete this we ex
Autor:
G, Prance
Publikováno v:
Journal of the Royal College of Physicians of London. 33(4)
The indigenous tribes of the Amazonian rainforest have discovered a vast array of poisons and narcotics from the plant species which surround them. Examples are given from the author's personal experience of a variety of arrow poisons, fish poisons a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Prance, Francis Kahn
Publikováno v:
Kew Bulletin. 53:250
Autor:
G. Prance
Publikováno v:
Food / Nahrung. 7:529-538
1. Die mikrobiologische Untersuchung von gereinigten Getrankeflaschen fur die Bestimmung der Keimzahl und den Nachweis von coliformen Bakterien bedient sich zweier Methoden, des Roll-Kulturverfahrens bzw. der von der FAO empfohlenen Spulmethode. Der