Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"G Martínez Escrivá"'
Publikováno v:
Farmacéuticos Comunitarios. :1-4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antonio Mulet, G. Martínez-Escrivá, José V. García-Pérez, M. de Prados, Remedios González, Jose Benedito
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
Meat industry demands non-destructive techniques for the control of the salting process to achieve a homogeneous final salt content in salted meat products. The feasibility of using low-intensity ultrasound for characterizing the salting process of p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b1d1425c260dbd35ec3413397f655418
https://doi.org/10.1016/j.phpro.2015.08.171
https://doi.org/10.1016/j.phpro.2015.08.171
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.