Zobrazeno 1 - 10
of 207
pro vyhledávání: '"G Maimone"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of clinical microbiology & biochemical technology 5 (2019): 19–24. doi:10.17352/jcmbt.000034
info:cnr-pdr/source/autori:Caruso G., Caruso R., Maimone G./titolo:Microbial enzymatic activity measurements by fluorogenic substrates: Evidence of inducible enzymes in oligotrophic Mediterranean areas/doi:10.17352%2Fjcmbt.000034/rivista:Journal of clinical microbiology & biochemical technology/anno:2019/pagina_da:19/pagina_a:24/intervallo_pagine:19–24/volume:5
info:cnr-pdr/source/autori:Caruso G., Caruso R., Maimone G./titolo:Microbial enzymatic activity measurements by fluorogenic substrates: Evidence of inducible enzymes in oligotrophic Mediterranean areas/doi:10.17352%2Fjcmbt.000034/rivista:Journal of clinical microbiology & biochemical technology/anno:2019/pagina_da:19/pagina_a:24/intervallo_pagine:19–24/volume:5
Background: In aquatic environments, organic polymers such as proteins, polysaccharides and organic phosphates are cleaved and up taken by microorganisms through the expression of specifi c enzymes such as Leucine Aminopeptidase (LAP), beta Glucosida
Autor:
S. Volpe, F. Bellerba, M. Zaffaroni, M. Pepa, L.J. Isaksson, G. Maimone, B. Menzani, I. Monaco, P. Maisonneuve, I.R. Scognamiglio, S. Dicuonzo, M.A. Zerella, D.P. Rojas, G. Marvaso, C. Fodor, S. Gandini, E. De Momi, P. Veronesi, G. Corso, V.E. Galimberti, M.C. Leonardi, B.A. Jereczek-Fossa
Publikováno v:
Radiotherapy and Oncology. 170:S1010-S1011
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Leonardi, Renata Zaccone, Maurizio Azzaro, L. S. Monticelli, R. La Ferla, G. Maimone, Gabriella Caruso, F. Decembrini, E. Crisafi
Publikováno v:
Hydrobiologia (Dordr., Online) 842 (2019). doi:10.1007/s10750-019-04023-0
info:cnr-pdr/source/autori:Zaccone R., Azzaro M., Caruso G., Crisafi E., Decembrini F., Leonardi M., Maimone G., Monticelli L., La Ferla R./titolo:Effects of climate changes on the microbial activities and prokaryotic abundances in the euphotic layer of the Central Mediterranean Sea/doi:10.1007%2Fs10750-019-04023-0/rivista:Hydrobiologia (Dordr., Online)/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:842
info:cnr-pdr/source/autori:Zaccone R., Azzaro M., Caruso G., Crisafi E., Decembrini F., Leonardi M., Maimone G., Monticelli L., La Ferla R./titolo:Effects of climate changes on the microbial activities and prokaryotic abundances in the euphotic layer of the Central Mediterranean Sea/doi:10.1007%2Fs10750-019-04023-0/rivista:Hydrobiologia (Dordr., Online)/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:842
Prokaryotic microorganisms are at the base of marine food web and are sensitive to climate changes. In the Mediterranean Sea, an important link between surface water warming and microbial activities is hypothesized to exist on a seasonal and interann