Zobrazeno 1 - 10
of 482
pro vyhledávání: '"G LaPointe"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I J, Joye, M G, Corradini, L M, Duizer, B M, Bohrer, G, LaPointe, J M, Farber, P A, Spagnuolo, M A, Rogers
Publikováno v:
Advances in food and nutrition research. 88
Nanotechnology is a rapidly developing toolbox that provides solutions to numerous challenges in the food industry and meet public demands for healthier and safer food products. The diversity of nanostructures and their vast, tunable functionality dr
Autor:
G. LaPointe, Iris J. Joye, Paul A. Spagnuolo, L.M. Duizer, Benjamin M. Bohrer, Maria G. Corradini, J.M. Farber, Michael A. Rogers
Nanotechnology is a rapidly developing toolbox that provides solutions to numerous challenges in the food industry and meet public demands for healthier and safer food products. The diversity of nanostructures and their vast, tunable functionality dr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1390635b7961d0e4db0f0359d53455ba
https://doi.org/10.1016/bs.afnr.2019.01.001
https://doi.org/10.1016/bs.afnr.2019.01.001
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.