Zobrazeno 1 - 10
of 173
pro vyhledávání: '"G Kun"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the American Society of Brewing Chemists. 73:314-317
A methodology utilizing HPLC was suggested and validated for determination of the glycerol in beer. The chromatographic separation was carried out on a Waters Sugar-Pak1 (6.5 mm i.d. by 300 mm in l...
Publikováno v:
Journal of the American Society of Brewing Chemists. 73:236-239
The buffering capacity of wort plays an important role in determining the pH of beer. The technological factors influencing buffering capacity of wort were investigated as the first steps toward th...
Publikováno v:
Journal of the American Society of Brewing Chemists. 73:261-265
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 42:27-36
Eight Lactobacillus, five Saccharomyces and one Streptococcus strains were chosen to perform mono and mixed culture fermentations, focusing on interaction investigation via agar diffusion and analysis of cell growth kinetics, both serving as selectio