Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"G Kleter"'
Autor:
J. L. Banach, J. P. van der Berg, G. Kleter, H. van Bokhorst-van de Veen, S. Bastiaan-Net, L. Pouvreau, E. D. van Asselt
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition (2022)
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Traditionally, meat and dairy products have been important protein sources in the human diet. Consumers are eating more plant-based proteins, which is reflected in current market trends. Assessing how alternative proteins are processed and their impa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
W Quint, G Kleter, S.W. Schalm, R. A. Heijtink, Beneluxstudygrouponhepatitisc, Johannes T. Brouwer, L Vondoorn
Publikováno v:
The Netherlands Journal of Medicine. 47:A9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.