Zobrazeno 1 - 10
of 213
pro vyhledávání: '"G Julien"'
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 11, p 1312 (2024)
Wine phenolic compounds, often known as polyphenols, are a diverse group of secondary bioactive compounds derived from grapes. They play a crucial role in defining the sensory characteristics, functionality, and health benefits of wine. This review e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e253c22e3534d45ad05e648673cb228
Autor:
Anneke G. Julien, Wendy P.J. den Elzen, Prof Ria Reis, Dorothea P. Touwen, Prof Jacobijn Gussekloo, Yvonne M. Drewes
Publikováno v:
Aging and Health Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100185- (2024)
Background: Vitality is a relatively unresearched concept and defined in existing literature either on the premise of one's functioning, or in terms of feeling alive. There is, however, little known about the significance of a sense of connectedness
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6a63363619d46ef8628f666c7f83f19
Autor:
Mireille Serhan, Sofi G. Julien
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc98c0891dd44248976c9b58ef7b1422
Autor:
Christie J. Bou Chacra, Sofi G. Julien
Publikováno v:
Advances in Public Health, Vol 2024 (2024)
Gut microbiome analysis is costly and poses a significant challenge for determining the gut microbiota composition to facilitate the adoption of personalized nutritional interventions. Emerging evidence suggests dysbiosis as a contributor to irritabl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dbe0b0d041947ed88899330165f913f
Autor:
Khadije K. Saleh, Sofi G. Julien
Publikováno v:
Journal of Nutrition and Metabolism, Vol 2022 (2022)
The aims of this study were first to evaluate the nutritional knowledge, perception, and source of nutrition information among resistance-trained individuals consuming protein supplements (PS), to determine whether a correlation exists between nutrit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17276eb38a334ad78351478bb2edec22
Autor:
Christine N. El Khoury, Sofi G. Julien
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Background: Since 2019, the world is confronting the COVID-19 public health crisis that deeply impacted all aspects of life, from the health sector to economy. Despite the advancement of research targeting pandemic containment measures, more strategi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16ea26991e0548e69ba6102db1c30471
Autor:
Jennifer S. El Hajj, Sofi G. Julien
Publikováno v:
Journal of Nutrition and Metabolism, Vol 2021 (2021)
Although the Mediterranean Diet has been acknowledged as the best overall diet for the year 2020, it has seen a decrease in its adherence over the past years. This is due to several reasons, one of which is the gradual shift to a more westernized die
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/528f3a1779c34d27aac8127cf82b9596
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.