Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"G Hasanalieva"'
Autor:
Bronwyn J. Barkla, M Baranski, Per Ole Iversen, Chris J. Seal, M Thapa, Adam Willson, Vigar, Juan Wang, G Hasanalieva, Eleni Chatzidimitriou, L Ernst, Liza Wood., Carlo Leifert, L Rempelos, E Markelou
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 6, Iss, Pp 100091-(2020)
There is strong evidence for health benefits from whole-grain wheat consumption and these have been linked to their higher fibre, antioxidant/(poly)phenolic and mineral contents. However, there is still scientific controversy about the relative effec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c753dccef2a249a6360927d3d01dcef9
http://hdl.handle.net/10852/78324
http://hdl.handle.net/10852/78324
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.