Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"G Davaakhuu"'
Publikováno v:
Mongolian Journal of Chemistry, Vol 12, Iss 0, Pp 78-84 (2014)
Chromatographic separation of the crude extract obtained from the aerial parts of the Mongolian medicinal plant Scorzonera radiata yielded five new dihydrostilbenes [4], two new flavonoids, one new quinic acid derivative, as well as twenty known comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0117fe1bf164378899d562e3d171b78
Publikováno v:
Mongolian Journal of Chemistry, Vol 15, Iss 0, Pp 40-42 (2014)
Cynara scolymus L. (Artichoke) is a traditionally consumed vegetable in many countries. In Mongolia, this plant has been successfully cultivated during the last years. The present study is an attempt to investigate the phytochemical composition of C.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e90b46dee90a42d0a5f40cf6e18e446d
Publikováno v:
Mongolian Journal of Chemistry, Vol 12, Iss 0, Pp 85-87 (2014)
A new isoquinoline alkaloid, along with other known 4 bioactive compounds (1 isoquinoline alkaloid, 2 flavonoids, 1 coumarin), were isolated from the ethanol extract of aerial parts of Carduus crispus L. Crispine А N-oxide was newly isolated compoun
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/465cb1c0182c42a09220e82aef90dbb3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mongolian Journal of Chemistry, Vol 12, Iss 0, Pp 78-84 (2014)
Chromatographic separation of the crude extract obtained from the aerial parts of the Mongolian medicinal plant Scorzonera radiata yielded five new dihydrostilbenes [4], two new flavonoids, one new quinic acid derivative, as well as twenty known comp
Publikováno v:
Mongolian Journal of Chemistry, Vol 15, Iss 0, Pp 40-42 (2014)
Cynara scolymus L. (Artichoke) is a traditionally consumed vegetable in many countries. In Mongolia, this plant has been successfully cultivated during the last years. The present study is an attempt to investigate the phytochemical composition of C.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.