Zobrazeno 1 - 10
of 108
pro vyhledávání: '"G Colavita"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 2, Pp 53-56 (2013)
During 2006 one hundred and three white veal calves slaughtered at an abattoir in Isernia (Italy) were examined for E. coli O157 intestinal carriage and carcass contamination, using Immuno-Magnetic Separation (IMS) and multiplex PCR. Faecal material
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b267096ab8243b5b9594a59404f839a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mol Ther
Publikováno v:
Emerg Ingectious diseases
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 2, Pp 53-56 (2013)
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 2, Pp 53-56 (2008)
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 2, Pp 53-56 (2008)
During 2006 one hundred and three white veal calves slaughtered at an abattoir in Isernia (Italy) were examined for E. coli O157 intestinal carriage and carcass contamination, using Immuno-Magnetic Separation (IMS) and multiplex PCR. Faecal material
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Microbiology. 11:409-415
We describe the histamine activity of Bacillus macerans 1(3), isolated from a sample of italian cheese during seasoning. Bacillus macerans 1(3) did not hydrolyse gelatine, and had a clear positive indol production. On the other hand we have observed