Zobrazeno 1 - 10
of 2 144
pro vyhledávání: '"G A, Farina"'
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 1876 Jan 01. 1, 959/960-961/962.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23083362
Autor:
Takanori Yamada
Publikováno v:
Pasticceria Internazionale. Apr2024, Vol. 46 Issue 354, p125-127. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Burlacu, Dorina
Publikováno v:
Alimenti Funzionali. dic2024, Vol. 16 Issue 52, p44-47. 4p.
Autor:
Laura G. Pedraza-Farina
Publikováno v:
Osiris. 36:241-261
International intellectual property (IP) law for pharmaceuticals has fundamentally shifted in the twenty-first century from a property-centric to a human rights view. Scholars tend to expla...
Autor:
CAPUANO, CAMILLA, MOFFA, CARMELA
Publikováno v:
Pasticceria Internazionale. feb2024, Vol. 47 Issue 352, p56-58. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Santiago Aguadé-Bruix, C Espinet-Coll, L Herrador Galindo, E Rodenas Alesina, P Jordan Marchite, N Pizzi, G Romero Farina, I Ferreira Gonzalez
Publikováno v:
European Heart Journal - Cardiovascular Imaging. 22
Funding Acknowledgements Type of funding sources: None. INTRODUCTION Both angina and dyspnea symptoms are the most common clinical manifestations of cardiac ischaemia. Nevertheless, cardiac ischaemia may be detected on control functional tests of pat
Autor:
Stefania Lenna, Izabela Chrobak, G Alessandra Farina, Fernando Rodriguez-Pascual, Santiago Lamas, Robert Lafyatis, Raffaella Scorza, Maria Trojanowska
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 8, Iss 2, p e56123 (2013)
Endothelin 1 (ET-1) is a key regulator of vascular homeostasis. We have recently reported that the presence of Human antigen class I, HLA-B35, contributes to human dermal microvascular endothelial cell (HDMEC) dysfunction by upregulating ET-1 and pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7c442256298469fb6aeeef0d68cdccb
Autor:
Montanari, Giambattista
Publikováno v:
Pasticceria Internazionale. nov/dec223, Vol. 46 Issue 350, p48-49. 2p.