Zobrazeno 1 - 10
of 586
pro vyhledávání: '"Głuchowski, P."'
Autor:
Głuchowski, Maciej, Menz, Georg
The main focus of this article is the study of ergodicity of Interacting Particle Systems (IPS). We present a simple lemma showing that scaling time is equivalent to taking the convex combination of the transition matrix of the IPS with the identity.
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2312.06935
Publikováno v:
Metalurgija, Vol 63, Iss 1, Pp 69-72 (2024)
This study presents the results of research into the influence of the time of the plasma nitriding process on the microstructure of the coatings obtained on cold-work tool steels X153CrMoV12 and X165CrV12. The processes were carried out under industr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47814f0dcc154764b446cd835053bc08
Autor:
Paweł Głuchowski, Marta Macieja, Robert Tomala, Mariusz Stefanski, Wiesław Stręk, Maciej Ptak, Damian Szymański, Konrad Szustakiewicz, Adam Junka, Bartłomiej Dudek
Publikováno v:
Materials, Vol 17, Iss 14, p 3465 (2024)
This paper presents the synthesis and characterization of graphene–polymer composites, focusing on their mechanical and antibacterial properties. Graphene flakes were obtained via an electrochemical method and integrated into polyamide 6 (PA6) matr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b3286e2f37a4153b5f6e817c89cddd8
Publikováno v:
In Journal of Luminescence April 2024 268
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 13, p 2063 (2024)
The development of new dishes in the catering services market requires an understanding of consumers’ needs, expectations, and motivations for their choices. The effect of the serving method of a dessert on customers’ perceptions of its visual ap
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe6ecd9c5a8f45728b3da9a3b04caf81
Autor:
Artur Głuchowski, Emily Crofton, Elena S. Inguglia, Maurice G. O’Sullivan, Joe P. Kerry, Ruth M. Hamill
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 8, p 1197 (2024)
Seaweed is a naturally rich source of nutrients and exhibits techno-functional properties that are under study for their potential as ingredients in meat products. However, seaweed is associated with a particular flavor profile, and optimization of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88e28d69dc384d9d891d8916f6e33588
Autor:
Lukowiak, A. Pakalniskis A., Niaura, G., Gluchowski, P., Karpinsky, D. V., Alikin, D. O., Abramov, A. S., Zhaludkevich, A., Silibin, M., Kholkin, A. L., Skaudzius, R., Strek, W., Kareiva, A.
Single phase barium titanate-bismuth ferrite ((1-x)BaTi$_3$-(x)BiFe$_3$, BTO-BFO) solid solutions were prepared using citric acid and ethylene glycol assisted sol-gel synthesis method. Depending on the dopant content the samples are characterized by
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2011.12721
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.