Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Głód, Bronisław K."'
Autor:
Głód Bronisław K., Piszcz Paweł
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 19, Iss 1, Pp 600-603 (2021)
The aim of this preliminary study was to investigate whether the fermentation process affects the antioxidative properties of honeys. Therefore, the total antioxidant potential (TAP) of eleven meads was examined. TAPs were estimated using DPPH, hydro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69081c34a9554e41bc29b910280fb24b
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 18, Iss 1, Pp 50-57 (2020)
There is limited literature on the antioxidative properties of food of animal origin. Measurements of antioxidative properties are usually performed using the reaction of reduction of colored 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl (DPPH) radials. Changes of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d1197a5d70743c1b2258772066380a2
Autor:
Głód, Bronisław K.1 (AUTHOR), Borkowski, Mateusz1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Chemistry. 3/28/2023, p1-6. 6p.
Autor:
Piszcz Paweł, Głód Bronisław K.
Publikováno v:
Journal of Apicultural Science, Vol 63, Iss 1, Pp 81-91 (2019)
The antioxidative activities of honeys collected in Poland were screened. The total antioxidant potential (TAP) provides more information about the system than the determination of individual antioxidant. TAP is proportional to the sum of products of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc8af8986218410a8087ecc62a741cc5
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2015 173:749-754
Publikováno v:
In Food Chemistry 2012 131(3):1026-1029
Autor:
Zarzycki, Paweł K., Zarzycka, Magdalena B., Clifton, Vicki L., Adamski, Jerzy, Głód, Bronisław K.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2011 1218(33):5694-5704
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2001 920(1):41-49
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.