Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"Gürsoy, Ayşe"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 47, Issue: 4 591-603
The Journal of Food
Gıda
The Journal of Food
Gıda
In this study, buttermilk powder, a dairy by-product, was used in ice cream production at different rates. The amount of buttermilk powder was calculated as 5%, 10%, 20%, 30% and 40% of skimmed milk powder used in mix composition. Addition of butterm
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Dairy Journal December 2013 33(2):129-134
Publikováno v:
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Bu çalışmada, probiyotik bakteriler ile zenginleştirilmiş fonksiyonel dondurma elde etmek amacıyla dondurma miksinde farklı oranlarda (A-%0, B-%25, C-%50, D-%75) kefir kullanılmıştır. Örneklerin kimyasal ve fiziksel özellikleri arasında
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::3904c6c392b0e0b65acadcbcedf08fe6
https://dergipark.org.tr/tr/pub/auvfd/issue/48904/1008552
https://dergipark.org.tr/tr/pub/auvfd/issue/48904/1008552
Autor:
KAHVECİ ERDOGAN, Ayse, GÜRSOY, Ayşe
Publikováno v:
Issue: 3 33-42
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Süt ürünleri içerisinde oldukça fazla tercih edilen, zengin bir besin içeriğine sahip bulunan, sindirimi kolay, kendine özgü tat, aroma ve tekstürü olan ayrıca tüketici tarafından ferahlatıcı özellikleri nedeniyle, daha fazla yaz ayl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::c59c8b128309f5394a1df6115106d83c
https://dergipark.org.tr/tr/pub/aeskd/issue/68999/947523
https://dergipark.org.tr/tr/pub/aeskd/issue/68999/947523
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KARADAĞ GÜRSOY, Ayşe1 ayse_karadag@yahoo.com, GÜL, Mevlüt2 mevlutgul@isparta.edu.tr, ÖRMECİ KART, M. Çağla3 caglaormeci@yahoo.com
Publikováno v:
Scientific Papers Series Management, Economic Engineering in Agriculture & Rural Development. 2018, Vol. 18 Issue 4, p163-171. 10p.
Autor:
KARADAĞ GÜRSOY, Ayşe1 ayse_karadag@yahoo.com, KARLI, Bahri2
Publikováno v:
Journal of the Institute of Science & Technology / Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. 2018, Vol. 8 Issue 2, p267-274. 8p.