Zobrazeno 1 - 10
of 120
pro vyhledávání: '"Gürbüz, Ozan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2016 194:587-594
Publikováno v:
Volume: 5, Issue: 2 317-345
Izmir Democracy University Health Sciences Journal
Izmir Democracy University Health Sciences Journal
Ketojenik diyet (KD), keton cisimlerinin üretimini teşvik etmek amacıyla açlık durumunun metabolizmasını taklit eden yüksek yağlı, yeterli proteinli ve çok düşük karbonhidratlı bir diyet rejimidir. KD, epilepsi tedavisi için uzun sür
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::2d7281d79c4712cb8434a1fa9fc4e96d
https://dergipark.org.tr/tr/pub/iduhes/issue/72852/1093564
https://dergipark.org.tr/tr/pub/iduhes/issue/72852/1093564
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bozkurt, Onur, Gürbüz, Ozan
Publikováno v:
In Food Chemistry 2008 108(1):198-204
Publikováno v:
Volume: 34, Issue: 2 337-349
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bitkisel üretimde kullanılan pestisitlerin gıdalarda kalıntılarının azalmasını etkileyen önemli faktörlerden biri de mikrobiyal faaliyetlerdir. Bu çalışmada, zeytin fermentasyonu salamurasından izole edilen Candida boidinii’nin yedi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::bf43d88c554fe8c66759d6a71005f48c
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bursauludagziraat/issue/57889/719206
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bursauludagziraat/issue/57889/719206