Zobrazeno 1 - 10
of 182
pro vyhledávání: '"Gündoğdu, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akdeniz, F., Gündoğdu, M.
Publikováno v:
In Energy Conversion and Management 2007 48(1):189-192
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
COMU Journal of Agriculture Faculty / ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi; 2021, Vol. 9 Issue 2, p399-410, 12p
Publikováno v:
Anadolu (1300-0225); 2021, Vol. 31 Issue 2, p252-264, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The present work aimed the study of rutin, protocatechuic, catechin, p- hydroxy benzoic, chlorogenic, caffeic, kuersetin, luteolin, kamferol, p-coumaric, vanilin and ferulic acids composition in different currant varieties in Turkey. Red and black cu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3224::4c5ba1d8ae201774b653bb7a7c94b300
https://hdl.handle.net/20.500.12636/1964
https://hdl.handle.net/20.500.12636/1964
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2011, Vol. 23 Issue 4, p360-366. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.