Zobrazeno 1 - 10
of 125
pro vyhledávání: '"Gümüş, Tuncay"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2024 460 Part 3
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules February 2024 259 Part 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 November 2022 220:627-637
Rheological properties of fish (Sparus aurata) skin gelatin modified by agricultural wastes extracts
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2022 393
Autor:
GÜMÜŞ, Tuncay1 tgumus@nku.edu.tr, ALTAN KAMER, Deniz Damla2 ddaltan@nku.edu.tr, KAYNARCA, Gülce Bedis3 b.gulcebedis@klu.edu.tr, GÜNAYDI, Tuğba4 tugbagunaydi@gammapak.com
Publikováno v:
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty. Dec2023, Vol. 20 Issue 4, p918-932. 15p.
Autor:
YILMAZ, Oylum Şimal1 oylumsimal@gmail.com, GÜMÜŞ, Tuncay1 tgumus@nku.edu.tr, ALTAN KAMER, Deniz Damla1 ddaltan@nku.edu.tr, KAYNARCA, Gülce Bedis2 b.gulcebedis@klu.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty. Sep2023, Vol. 20 Issue 3, p663-676. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bozdemir, Merve1 (AUTHOR), Gümüş, Tuncay1 (AUTHOR) tgumus@nku.edu.tr, Altan Kamer, Deniz Damla1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Biotechnology. 2022, Vol. 36 Issue 3, p209-233. 25p.