Zobrazeno 1 - 10
of 188
pro vyhledávání: '"Gül, Fatma"'
Autor:
Gül Fatma Türker, Kubilay Tanyeri
Publikováno v:
Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, Vol 12, Iss 1, Pp 80-91 (2024)
Günümüzde akıllı şehirlerin, akıllı evlerin ve nesnelerin ortaya çıkması ile Nesnelerin İnterneti (Internet of Things - IoT) değeri artan bir teknoloji olarak gelişmektedir. 2025 yılına kadar internete bağlı olan IoT cihaz sayısın
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/785b014e3d714764bf895c78e15c506c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gültiken, Nilgün, Gürler, Hande, Yarım, Gül Fatma, Binli, Firdevs, Tuncay, Müge, Büyükbudak, Fatih, Gökçeoğlu, Ayris, Anadol, Elvan
Publikováno v:
In Theriogenology 15 September 2022 190:1-7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Selin Elmaoğulları, Elçin Kadan, Elvan Anadol, Ayris Gökçeoğlu, Semra Çetinkaya, Gül Fatma Yarım, Seyit Ahmet Uçaktürk, Zehra Aycan
Publikováno v:
JCRPE, Vol 12, Iss 1, Pp 79-85 (2020)
Objective:5-Hydroxymethylfurfural (HMF) is formed when sugars are heated in the presence of amino acids. HMF is naturally present in many foods. To investigate the toxic effects of HMF on the reproductive system of peripubertal rats.Methods:In the st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/437cfc3911e04696905f65e7d4c1a837