Zobrazeno 1 - 10
of 181
pro vyhledávání: '"Gücükoğlu A"'
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 October 2023 403
Publikováno v:
In International Dairy Journal May 2023 140
Autor:
Serhat Hepçin, Ali Gücükoğlu
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 10, Iss 12, Pp 2354-2357 (2022)
This study aimed to investigate the presence of Aflatoxin M1 (AFM1) in raw buffalo milk and buffalo milk products such as cheese, yogurt, cream, and ice cream by ELISA technique. In the study, 175 samples were investigated, and it was determined that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30cbda0bbf074695ad81f4ca33db0b68
Publikováno v:
In International Dairy Journal May 2022 128
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 26, Iss 4, Pp 499-505 (2020)
In this study, 240 organic chicken pieces (80 thighs, 80 wings, 80 skinless-breast meat) were analyzed for the presence of Listeria monocytogenes. Within the framework of the analysis findings; L. monocytogenes was detected in 60 (25%) of all 240 col
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a17c1c7d7f141a3b2d7ba1a0dbc5d6a
Autor:
Servet İnaç, Ali Gücükoğlu
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 8, Iss 1, Pp 27-34 (2020)
Kalite ve verim açısından karkas sınıflandırmasını sağlayacak olan bilgilerin net olarak elde edilebilmesi ancak hayvanların kesimi ve kesim sonrası ölçümlerin yapılması ile mümkün olabilmektedir. Kesim öncesinde yapılan öznel de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/babed43f005f4fd09bcb3e85635a123e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Atakan Karakaya, Ali Gücükoğlu
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology. 11:280-286
This study aimed to investigate the presence of Salmonella spp. in chicken doner samples, both ready for consumption and sold in packages in a modified atmosphere, using classical culture technique and the MALDI-TOF method by determining the antibiot