Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Göncü, Ali"'
Autor:
Göncü, Ali1 (AUTHOR) ali.goncu@adu.edu.tr
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Aug2024, Vol. 12 Issue 8, p5412-5425. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Harran Journal of Agricultural & Food Science. 2022, Vol. 26 Issue 4, p519-527. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Çelik, İlyas1, Göncü, Ali2 ali.goncu@adu.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2021, Vol. 46 Issue 5, p1270-1278. 9p.
Publikováno v:
Food & Health (2602-2834); 2023, Vol. 9 Issue 4, p331-340, 10p
Autor:
ÇELİK, İlyas, GÖNCÜ, Ali
Publikováno v:
Volume: 46, Issue: 5 1270-1278
Gıda
Gıda
In this study, it was aimed to examine and compare the effects of Hibiscus (Hibiscus sabdariffa L.) and poppy (Papaver rhoeas L.) extracts on some chemical, physical, microbiological and sensory properties of bread dough and bread. The pH, L, b, chro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::6f8d91124ea05e4f2da14ba8727f3c3c
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/64417/923731
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/64417/923731
Autor:
Göncü, Ali
Bu tez çalışması Pamukkale Üniversitesi, Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi tarafından 2018FEBE025 nolu proje ile desteklenmiştir. Bu çalışmada, geleneksel tarhanada kullanılan buğday unu yerine kırmızı, yeşil ve
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3566::b767a00dd4e1bd7ffc287568e2e60817
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 1, Issue: 4 2-7
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
Medicinal and aromatic plants are collected from nature by people and are used as drug, food preservatives, flavor and appetizing since ancient times. One of these plants is coriander. Coriander which belong to Apiaceae family, is also called as “a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::a86b098b9f6153eae68f7ccf0a3d6613
https://dergipark.org.tr/tr/pub/mbd/issue/34045/376789
https://dergipark.org.tr/tr/pub/mbd/issue/34045/376789