Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Gökbulut C"'
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 21, Iss 6, Pp 871-876 (2015)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00bcc28dca4c409ba363047c102639b7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
In this research, some biochemical changes in royal jelly that harvesting after 24, 48 and 72 hours had been purposed and effects of change on basic sugars (fructose, glucose and sucrose), 10-HDA, humidity and some trace element in quality of royal j
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::847e80e1da7f0bc8e7db8ea0a022c498
https://hdl.handle.net/11454/26507
https://hdl.handle.net/11454/26507
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The quality assessment of wild European eel (Anguilla anguilla) stored in ice and in boxes without ice (3 ± 1°C) was investigated by the sensory analysis, levels of nucleotide breakdown products and biogenic amines for up to 19 days. Sensory analys
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::d9b2abd8cd77eb095b62923aaab8b91f
https://hdl.handle.net/20.500.12605/19218
https://hdl.handle.net/20.500.12605/19218