Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Gómez Pajuelo, Antonio"'
Autor:
Hernanz, Dolores, Jara-Palacios, M. José, Santos, Juan Luis, Gómez Pajuelo, Antonio, Heredia, Francisco J., Terrab, Anass
Publikováno v:
In LWT 15 April 2023 180
Autor:
Harriet, Jorge, Campá, Juan Pablo, Grajales, Mauricio, Lhéritier, Christophe, Gómez Pajuelo, Antonio, Mendoza-Spina, Yamandú, Carrasco-Letelier, Leonidas
Publikováno v:
In Chemosphere June 2017 177:77-83
Autor:
Hernanz Vila, María Dolores, Jara Palacios, Mª José, Santos Morcillo, Juan Luis, Gómez Pajuelo, Antonio, Heredia Mira, Francisco José, Terrab Benjelloun, Anass
Due to the importance of the authentication of the botanical and geographical origin of honey, this document is focused on the use of phenols as potential chemical markers in an attempt to distinguish and characterize one of the non-floral honey type
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3272::e7c244edf720476a618dbc03be88f3cb
Autor:
Porcar, Manuel, Gómez, Francesc, Gruppe, Axel, Gómez-Pajuelo, Antonio, Segura, Inmaculada, Schröder, Roland
Publikováno v:
In Biological Control 2008 45(3):427-432
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jara-Palacios, M. José, Ávila, Francisco José, Escudero-Gilete, M. Luisa, Gómez Pajuelo, Antonio, Heredia, Francisco J., Hernanz, Dolores, Terrab, Anass
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Sep2019, Vol. 245 Issue 9, p2017-2026, 10p
Autor:
Gómez Pajuelo, Antonio
Publikováno v:
Quaderns agraris; 36 : juny 2014; p. 101-115
Des de l'antigor, la humanitat ha explotat les abelles pels seus productes, la mel, únic aliment dolç fins al segle XVI, i la cera. Més tard, amb la microscòpia, apareix el concepte de la pol·linització, que dóna com a resultat la producció d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.