Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Gómez Bárez, J.A."'
Autor:
Gómez Bárez, J.A., Garcia-Villanova, R. J., Garcia, S. Elvira, Rivas Palá, T., González Paramás, A.M., Sánchez Sánchez, J.
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Apr2000, Vol. 210 Issue 6, p437-444, 8p
Autor:
Garcia-Villanova, R. J., Rodríguez Torrero, P., Toruño Fonseca, I., González Paramás, A.M., Gómez Bárez, J.A., Cordón Marcos, C.
Publikováno v:
European Journal of Water Quality; 2005, Vol. 36 Issue: 2 p107-117, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Patrignani, Mariela, Bernardelli, Cecilia, Conforti, Paula A., Malacalza, Néstor H., Yamul, Diego K., Donati, Edgardo, Lupano, Cecilia E.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Dec2015, Vol. 50 Issue 12, p2598-2605, 8p
Autor:
Ioannis Karabagias, Editor
This book highlights the use of specific physicochemical parameters, such as sugar content, moisture content, electrical conductivity, acidity, colour, and attributes in the production of honey. It also discusses the use of honey micro-constituents,