Zobrazeno 1 - 10
of 296
pro vyhledávání: '"Gómez‐Plaza, E."'
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis October 2024 134
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02018 (2019)
El tratamiento de los vinos antes del embotellado para evitar la precipitación de las sales del ácido tartárico es un paso importante y común durante la producción del vino. La estabilización en frío es el tratamiento de estabilización más u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bad5488fa8a43c4a82ea0347b8991ed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Apolinar-Valiente, R., Romero-Cascales, I., López-Roca, J.M., Gómez-Plaza, E., Ros-García, J.M.
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2010 660(1):206-210
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis 2007 20(7):546-552
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.