Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Gómez, Analía Verónica"'
Autor:
Gómez, Analía Verónica
Objetivo general Evaluar el efecto de diferentes emulsificantes sobre el comportamiento estructural y reológico de la masa de harina de trigo y la calidad del pan. Objetivos específicos - Evaluar el efecto de los emulsificantes SSL, DATEM y la mezc
Autor:
Gómez, Analía Verónica, Tadini, Carmen Cecília, Biswas, Atanu, Buttrum, Megan, Kim, Sanghoon, Boddu, Veera M., Cheng, H.N.
Publikováno v:
In LWT June 2019 107:79-88
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gómez, Analía Verónica, Ferrero, Cristina, Puppo, Maria Cecilia, Tadini, Carmen C., Abraham, Analia Graciela
The objectives of this research were to study the effect of the addition of lyophilised kefir milk to premixes for household production of bread and evaluate the quality attributes of them. Four lyophilised samples were obtained from the followings:
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3498::5a8b1ce8d778cd9d1cbf22e2780ff8f6
Wiley Online Library
Wiley Online Library