Zobrazeno 1 - 10
of 2 144
pro vyhledávání: '"Gélatinisation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gielens, D.R.S. a, De Schepper, C.F. a, Langenaeken, N.A. a, Galant, A. b, Courtin, C.M. a, ⁎
Publikováno v:
In Heliyon 15 May 2024 10(9)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In South African Journal of Chemical Engineering July 2023 45:240-246
Autor:
De Schepper, C.F., Courtin, C.M.
Publikováno v:
In Food Research International May 2023 167
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Schepper, C.F., Courtin, C.M.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2022 131
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.