Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"GÜZELER, Nuray"'
Autor:
Koboyeva, Firuza, Güzeler, Nuray
Publikováno v:
In International Dairy Journal February 2025 161
Autor:
Esen, Mustafa Kadir, Güzeler, Nuray
Publikováno v:
In International Dairy Journal February 2023 137
Autor:
Özbek, Çağla1 cagla.ozbek@toros.edu.tr, Güzeler, Nuray2
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2023, Vol. 48 Issue 6, p1199-1215. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ÖZBEK, Çağla, GÜZELER, Nuray
Publikováno v:
Volume: 6, Issue: 2 311-324
Aydın Gastronomy
Aydın Gastronomy
Mersin is a port city which is in the south part of Turkey. Most of the population of Mersin region consists of Turkmen (Yoruks) and Arabs. Furthermore, it is known that many Armenian, Greek and Cretan families have been living in this region. Ethnic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::9f1793bce11e9ba9b27d33ad01553f3e
https://dergipark.org.tr/tr/pub/aydingas/issue/70799/1001570
https://dergipark.org.tr/tr/pub/aydingas/issue/70799/1001570
Autor:
GÜZELER, Nuray, ÖZBEK, Çağla
Publikováno v:
Volume: 5, Issue: 2 167-176
Aydın Gastronomy
Aydın Gastronomy
Turkish Cuisine has developed by its environment and combined with the characteristics of different cultures to form the rich food culture of today. On the other hand, traditions, religious beliefs and lifestyle with a structure that enriches the cul
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::044628ea082d7531ddc2436f051e2b42
https://dergipark.org.tr/tr/pub/aydingas/issue/63015/865107
https://dergipark.org.tr/tr/pub/aydingas/issue/63015/865107