Zobrazeno 1 - 10
of 190
pro vyhledávání: '"GÜRSOY, Oğuz"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 21, Iss 1, Pp 449-50 (2023)
The effect of different vacuum impregnation (VI) pre-treatments of potato strips [in water (control), NaCl, KCl or CaCl2 (0.1 M) for 10 and 15 min] on acrylamide formation in French fries after deep frying in sunflower oil at 175°C for 5 min was det
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4206b411eff740819ab2277e1aea1845
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. oca-mar2024, Vol. 22 Issue 1, pVII-VIII. 2p.
Publikováno v:
Volume: 20, Issue: 4 374-385
Akademik Gıda
Akademik Gıda
Bu çalışmada, Adıyaman ilinde inek sütünden geleneksel yöntemle üretilen toplam 17 adet Adıyaman peynir örneği farklı üretici ve satış noktalarından temin edilerek bazı fizikokimyasal, tekstürel ve mikrobiyolojik özellikleri açıs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
GÜRSOY, Oğuz1 ogursoy@mehmetakif.edu.tr, FAKI, Rabia1 fakirabia10@gmail.com, KOCATÜRK, Kübra1 kubraakocaturk@gmail.com, ESGİN, Gamze1 gmzesgin@gmail.com, YILMAZ, Yusuf1 yilmaz4yusuf@yahoo.com
Publikováno v:
Pamukkale University Journal of Engineering Sciences. 2021, Vol. 27 Issue 7, p835-841. 7p.
Autor:
Akdoğan, Abdullah1 (AUTHOR) akdogan@pau.edu.tr, Gürsoy, Oğuz2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Mar2020, Vol. 37 Issue 3, p391-400. 10p. 6 Charts, 4 Graphs.
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. eki-ara2023, Vol. 21 Issue 4, pVII-VII. 2/3p.