Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"GÜNER, Tevhide"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology; Feb2024, Vol. 77 Issue 1, p105-113, 9p
Publikováno v:
Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi; 2024, Vol. 35 Issue 1, p77-86, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 24, Issue: 1 1-9
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
The most important goal of the production of quality dairy products is to extend the storage period of the product within the scope of food safety and security while maintainig the sensory quality criteria such as taste and aroma. There are many fact
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::ed5d44b5af807208b777c43cbcdb7351
https://dergipark.org.tr/tr/pub/baunfbed/issue/65201/915890
https://dergipark.org.tr/tr/pub/baunfbed/issue/65201/915890