Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"GÜNDOĞDU, Engin"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2025 159
Autor:
GÜNDOĞDU, Engin1 engingundogdu@gumushane.edu.tr
Publikováno v:
Gümüshane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. 2024, Vol. 14 Issue 3, p958-969. 12p.
Autor:
Beşer, Musa, Gündoğdu, Engin
Publikováno v:
In Heliyon 30 August 2024 10(16)
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. haz2022, Vol. 20 Issue 2, p138-144. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gündoğdu, Engin1 engingundogdu@gumushane.edu.tr, Çakmakçı, Songül2
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. tem-eyl2020, Vol. 18 Issue 3, p279-287. 9p.
Publikováno v:
Antioxidants; Aug2023, Vol. 12 Issue 8, p1522, 14p
Publikováno v:
Volume: 20, Issue: 2 138-144
Akademik Gıda
Akademik Gıda
In this study, the effect of green tea powder (GTP) in ice cream production on the ice cream properties and viability of probiotic bacteria [Bifidobacterium animalis ssp. lactis (Bifidobacterium BB-12) (P)] was investigated. Four ice cream groups (Co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1278b79e734529154c4dfcea9007361e
https://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-85138069767&origin=SingleRecordEmailAlert&dgcid=raven_sc_affil_en_us_email&txGid=da1565b0fcecdd11f1ff9240d30a8e61
https://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-85138069767&origin=SingleRecordEmailAlert&dgcid=raven_sc_affil_en_us_email&txGid=da1565b0fcecdd11f1ff9240d30a8e61
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ÇAKMAKÇI, Songul1 songulcakmakci@hotmail.com, GÜNDOĞDU, Engin2, DAĞDEMÍR, Elif1, ERDOĞAN, Ümmügülsüm3 cakmakci@atauni.edu.tr
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi. Jul/Aug2014, Vol. 20 Issue 4, p533-539. 7p.