Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"GÜNDEŞLİ, Muhammet Ali"'
Autor:
GÜNEY, Müjgan1 mujgan.guney@yobu.edu.tr, GÜNDEŞLİ, Muhammet Ali2, GÜNEY, Murat1, KAFKAS, Nesibe Ebru3, KAFKAS, Salih3, ERGÜN, Zeynep4
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture & Forestry. 2024, Vol. 48 Issue 4, p539-556. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
GÜNDEŞLİ, Muhammet Ali1 maligun46@hotmail.com, KAFKAS, Salih2, KARABIYIK, Şenay2, ETİ, Sinan2, KAFKAS, Nesibe Ebru2
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture & Forestry. 2022, Vol. 46 Issue 3, p292-305. 14p.
Autor:
UĞUR, Remzi, GÜNDEŞLİ, Muhammet Ali
Zeytin Akdeniz’e kıyısı olan ülkeler başta olmak üzere tüm dünya mutfaklarının vazgeçilmez unsurlarından biridir. Yaklaşık 900 milyon zeytin ağacından her yıl ortalama 17 milyon ton zeytin, 3 milyon ton zeytinyağı üretilmektedir
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a32459b97c46ec83dc917d6696ddc490
Publikováno v:
Horticulturae; Oct2023, Vol. 9 Issue 10, p1086, 22p
Autor:
GÜNEY, Murat, GÜNDEŞLİ, Muhammet Ali
The challenges for providing healthy food needs of increasing population growth make it necessary to evaluate new food sources which can be easily found in nature and are a rich source of secondary metabolites. Despite many cultivated horticultural s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9b75fb0aaf1d40383ee16f05ea9dd79c
Publikováno v:
Volume: 6, Issue: 2 51-54
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
Avocado is one of the most popular subtropical/tropical fruits and its consumption has increased noticeably during the last century. However, the seeds of avocado are usually discarded after consumption. In order to evaluate new sources of oil for th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::4c26febbafb953076a85c3b7bc11dec8
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ijafls/issue/73862/1212630
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ijafls/issue/73862/1212630