Zobrazeno 1 - 10
of 163
pro vyhledávání: '"G, Waeg"'
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 32, Iss 8, Pp 1325-1332 (1991)
Twelve clinically healthy subjects participated in a vitamin E supplementation study. Eight were given daily dosages of 150, 225, 800, or 1200 IU RRR-alpha-tocopherol for 21 days (two persons per dose) and four received placebo. Prior, during, and af
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b862cb7f3f140e8990adab48c930d5b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Ćorić, Ž. Grabarević, M. Štroser, L. Andrišić, G. Waeg, S. Seiwerth, I. Hrstic, L. Brčić, N. Žarković
Publikováno v:
Acta clinica Croatica
Volume 48
Issue 2
Volume 48
Issue 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hermann Esterbauer, G. Waeg H. Puhl
Publikováno v:
Lipid / Fett. 96:20-22
Increasing evidence exists that oxidative modification of low density lipoprotein (LDL) plays an important role in the pathogenesis of atherosclerosis. Lipid peroxidation processes degrade polyunsaturated fatty acids of the LDL-lipids to hydroperoxya
Autor:
G Bellomo, Elena Chiarpotto, Gabriella Leonarduzzi, G. Poli, C Allasia, Fiorella Biasi, Giovanni Nicolao Berta, Franco Ghezzo, G Waeg
Publikováno v:
Biochimica et biophysica acta. 1584(1)
Among the oxidative breakdown products of omega-6 unsaturated fatty acids, the aldehyde 4-hydroxy-2,3-nonenal (HNE) is receiving increasing attention for its potential pathophysiological implication, which at least partly lies on the demonstrated abi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Methods in enzymology. 233
Publikováno v:
EXS. 62
Low density lipoprotein (LDL) consists of about 3000 fatty acids (50% polyunsaturated) and a single molecule apolipoprotein B (500 kDa). The endogenous antioxidants of LDL consist mainly of tocopherols and few carotenoids, which protect the PUFAS aga