Zobrazeno 1 - 10
of 118
pro vyhledávání: '"G, Thieulin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A, HOUDINIERE, G, THIEULIN
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation. 5(3)
Publikováno v:
Bulletin de l'Academie de medecine. 130(6-8)
Autor:
L, BLANCHARD, G, THIEULIN
Publikováno v:
Bulletin de l'Academie de medecine. 130(1-2)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Le Lait. 29:583-586
Les bases liberees des proteinates l'emportent de beaucoup, comme ordre de grandeur, sur le~ bases liees aux acides organiques; leur quantite est assez variable suivant les laits, soit que varie la quantite de caseine ou soit que la caseine contienne
Publikováno v:
Le Lait. 30:500-507
Autor:
M. Gros, G. Thieulin
Publikováno v:
Le Lait. 50:141-153
Autor:
G. Thieulin
Publikováno v:
Le Lait. 30:141-147
Autor:
G. Thieulin
Publikováno v:
Le Lait. 32:384-395