Zobrazeno 1 - 10
of 337
pro vyhledávání: '"G, Quaglia"'
Publikováno v:
Physical Review Research, Vol 4, Iss 2, p 023224 (2022)
A disciplinary profile of a country is defined as the versor whose components are the number of papers produced in a given discipline divided by the overall production of the country. Starting from the Essential Science Indicators (ESI) schema of cla
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/614f4391a6824c2c81af265500230d26
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. Bruzzone, G. Quaglia
Publikováno v:
Mechanical Sciences, Vol 3, Iss 2, Pp 49-62 (2012)
The world market of mobile robotics is expected to increase substantially in the next 20 yr, surpassing the market of industrial robotics in terms of units and sales. Important fields of application are homeland security, surveillance, demining, reco
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d38a3d74b1984a07b823a2513ba0f227
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 49, Iss 3-4, Pp 275-281 (1998)
The mechanics of frying are fairly simple. Hot oil serves as a heat exchange medium in which heat is transferred to the food being fried. As a result, the heat converts water within the food to steam and melts the fat within the food. The steam and f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4971c6ed413c45028a9960b2a6accf43
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.