Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"G, Ndossi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C. A. K. Yesudian, A Mishra, R Adhikari, Lynn D. Silver, I P Bhagwat, Naeema Abrahams, S K Pahari, A Y Kitua, P.S. Sarma, W Phoolchareon, R P Rannan-Eliya, R Jewkes, A Dyalchand, M J Moreno, A J A Tuesta, J Shija, O Grzmava, J U Lens, S A Paz, G Gotsadze, M Djibuti, A Nkwera, H Lugina, N Webster, Margô Gomes de Oliveira Karnikowski, O Vasadze, N Christofides, R Mlay, N Kapadia-Kundu, P Tatsanavivat, S Mpanda, S K Mishra, G Ndossi, Malecela-Lazaro, A C G Vélez, Kavumpurathu Raman Thankappan, Otávio de Toledo Nóbrega, A Salazar, P Ramachandran, T Jacobs, K G Rodrigues, Y Mashalla, F Mwanga, S Kimboka, A López, G Nigenda, L L R Huertas
Publikováno v:
Journal of Public Health Policy. 25:259-287
We represent ten groups of citizens and researchers from low- and middle-income countries who were recipients of International Health Research Awards (IHRA) presented at the Bangkok Conference on International Health Research for Development, 2000. T
Autor:
Andrew Tomkins, G. Lietz, Joseph K. L. Mugyabuso, A. Ballart, Generose Mulokozi, G. Ndossi, W. Lorri, Christiani Jeyakumar Henry
Publikováno v:
Food and Nutrition Bulletin. 21:215-218
Ninety rural Tanzanian women were recruited during the last three months of pregnancy and divided into three study groups: a control group given dietary advice to promote intake of dark-green leafy vegetables, a group given dietary advice plus sunflo
Publikováno v:
Tanzania Journal of Health Research; Vol 9, No 2 (2007); 77-86
Inadequate dietary intake, often combined with an infection can lead to malnutrition that often manifest as growth failure or deficiency of essentials nutrients including iron leading to iron deficiency anaemia. In an effort to investigate diet in re
Publikováno v:
Archivos latinoamericanos de nutricion. 51(1 Suppl 1)
Currently the three main widely used strategies to control micronutrient deficiencies are food diversification, fortification, and consumption of medicinal supplements. In Tanzania a fourth strategy has been evaluated in school children, and is to be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.