Zobrazeno 1 - 10
of 93
pro vyhledávání: '"G, Moniello"'
Publikováno v:
European Psychiatry, Vol 67, Pp S545-S545 (2024)
Introduction Cognitive symptoms are the main factor of discomfort in depressed patients, persisting even during clinical remission (Conradi et al. Psychol Med 2011;41:1165-74) and inevitably compromising their quality of life (Fehnel et al. CNS Spec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc9aa3c40dc84c45abfb051065898483
Publikováno v:
European Psychiatry, Vol 67, Pp S106-S106 (2024)
Introduction Chronic fatigue and psychiatric manifestations (depression, anxiety and sleep disturbances) appear to be key features of post-COVID-19 syndrome and increase significantly in prevalence over time (Lavienraj et al. J Neurol Sci 2022;434:12
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee8cf3dd34e740b89c401ebd6d7491cf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1zero, Pp 93-97 (2011)
The Aflatoxin M1 (AFM1) content in 118 bulk-tank sheep milk samples was evaluated using an ELISA commercial kit. During a lactation, three bulk-tank milk samples were collected from each of 40 semi-extensive farms, selected on the basis of high level
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3a081efb49a4bfe83723e19e8421a28
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 4, Iss 2s, Pp 547-549 (2010)
Nowadays there is an increasing interest towards breeding systems, also for rabbit meat production, that are more mindful of animal welfare through an attenuation of the productive cycles intensity. These particular rearing techniques provide a delay
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/700987852ce446858312223dc83b58ab
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 4, Iss 2s, Pp 348-350 (2010)
The electronic identification could represent a further step to improve the traceability of meat, considering that, starting from the 1st of January 2008, this method will be compulsory in the whole EU (Reg. CE n. 21/2004). The “Agnello di Sardegna
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ddf31bc99394c429bafae2b307fe8ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.