Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"G, Loprieno"'
Autor:
M Howald, Ekwall Bjorn, K Bottrill, Janusch Roi Annett, Kuiper Hans, Smith Adrian, Van Der Kamp Margot, Anderson David, Van Der Valk Jan, Larson Jean, Sauer Ursula, Grune Barbara, Kolar Roman, G Loprieno
Publikováno v:
Alternatives to Laboratory Animals. 25:411-422
Publikováno v:
Giornale italiano di medicina del lavoro ed ergonomia. 29
The link between drinking and consequent injuries during job activities has been stresses by the most important international organizations and by ISTAT. Luckily, the low 125/01 has opened to "occupational doctor" the possibility of analysing the alc
Due to high mercury levels in many Mediterranean aquatic organisms, people who live in this area and consume large amounts of seafood are exposed to a toxicological hazard. A group of 51 fishermen exposed to mercury through eating contaminated seafoo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ea4e49caa9db3042858010f68b0221ac
http://hdl.handle.net/11568/20858
http://hdl.handle.net/11568/20858
Publikováno v:
Advances in experimental medicine and biology. 289
In order to define the toxicological risk for the human population derived from the chemical compounds formed during the process of cooking animal meat, which have been described to possess a mutagenic, genotoxic, and carcinogenic activity, an extens
Publikováno v:
Mutation Research/Environmental Mutagenesis and Related Subjects. 271:192-193
Autor:
G, LOPRIENO
Publikováno v:
Giornale di scienze mediche. 7(9)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.