Zobrazeno 1 - 10
of 163
pro vyhledávání: '"G, Kralik"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.24 n.2 2022
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 24, Issue: 2, Article number: eRBCA-2020-1412, Published: 22 APR 2022
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 24, Issue: 2, Article number: eRBCA-2020-1412, Published: 22 APR 2022
This study aimed to produce table eggs enriched with n-3 polyunsaturated fatty acids by diet modification and at the same time, determine the fatty acid profile and cholesterol content in egg yolk, and compare them with that of conventionally produce
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::79c05c836bb66996bc6b561eaadc6758
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2022000200301
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2022000200301
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 53, Iss 3, Pp 98-105 (2008)
The present study was carried out on 68 barrows equally distributed into two different feeding groups (intensive and restricted). MR tomography was used to obtain data needed for the calculation of optimal slaughter weight. Growth analyses and predic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02abdf4af50945b1a25e0138c1b9c331
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 52, Iss 5, Pp 130-137 (2007)
The aim of this study was to determine the influence of MHS-genotype and feeding regime on the growth and development of muscle and fatty tissue in the whole body as well as in hams of hybrid pigs. The experiment was carried out on 72 barrows that we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7322039e26f49af8f8fed8ca9b68c33
Publikováno v:
Agriculture / Poljoprivreda; 2023, Vol. 29 Issue 1, p49-58, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The research aim was to determine effect of storage period (measured on the 1st day and 28th day) on the quality of conventional table eggs and omega-3 eggs. The research was carried out on 120 eggs, of which 60 were conventional and 60 were produced
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d63658c2e2dbc3d75b1b30ccf95a9237
https://www.bib.irb.hr/716791
https://www.bib.irb.hr/716791