Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"G, Elli"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Photosynthesis research. 66(3)
The spectral characteristics of fluorescence quenching by open reaction centres in isolated Photosystem II membranes were determined with very high resolution and analysed. Quenching due to photochemistry is maximal near 687 nm, minimal in the chloro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giorgio Forti, G. Elli
Publikováno v:
Photosynthesis: from Light to Biosphere ISBN: 9789401065627
Ascorbate is oxidized to the free radical monodehydroascorbate by O2.- and by H2O2 (through the action of ascorbate peroxidase) formed in the Mehler reaction by isolated spinach (Spinacia oleracea) thylakoids. Light-dependent electron transport from
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a4201dfad5d2a2d9e6c17eb38ad4f012
https://doi.org/10.1007/978-94-009-0173-5_431
https://doi.org/10.1007/978-94-009-0173-5_431
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Di Domenico, F. Merli, L. Boniforti, I. Camoni, A. Di Muccio, F. Taggi, L. Vergori, G. Colli, G. Elli
Publikováno v:
Analytical Chemistry. 51:735-740