Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"G, DELBONO"'
Publikováno v:
Meat Science. 34:49-77
Research has been undertaken in which various methods for meat quality evaluation were compared. The measures used were pH (by homogenization and by combined electrode), light scattering conductivity, dielectric loss factor and colour. A very low inc
Publikováno v:
Veterinary research communications. 27
Autor:
Emanuela Zanardi, Enrico Novelli, G. Madarena, R. Chizzolini, N. Nanni, G. Dazzi, G. Delbono, G. Campanini, G. P. Ghiretti
Research has been conducted on the effects of feed supplementation with vitamin E, oleic acid (sunflower oil) and copper on some quality characteristics of pork chops. The study was based on the measurement of pH 45′ and 24 hr post mortem, proximat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::71bdbd0c866e7297cdc58e4d91c19af8
http://hdl.handle.net/11577/121664
http://hdl.handle.net/11577/121664
Publikováno v:
Journal of investigational allergologyclinical immunology. 2(6)
Allergy to pollens from Betulaceae and Corylaceae is becoming a leading problem in Genoa, a northern Mediterranean area in Italy. The results of a 10-year retrospective study on combined observations both on the aerobiological presence of Betulaceae
Publikováno v:
Allergologia et immunopathologia. 17(4)
It has been suggested that the season of birth is a predisposing factor for allergic sensitization. In the last few years many authors in different countries have found a statistically significant correlation between the month of birth and the subseq
Publikováno v:
Rivista italiana d'igiene. 24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.