Zobrazeno 1 - 10
of 1 920
pro vyhledávání: '"G, Biswas"'
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 9, Iss 2, Pp 180-187 (2024)
During beef processing, contamination by microorganisms from diverse sources poses a significant risk to its quality and safety. This contamination can lead to reduced shelf life, compromised meat quality, and increased health hazards. In recent year
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec9f1e3f33d1412da69ff32fcd1fef76
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 9, Iss 1, Pp 24-31 (2024)
The research was conducted to identify the present status of the food safety knowledge, attitude and practices of meat handlers in retail meat shops of Khulna City, Bangladesh. The research was performed through face-to-face interviews of randomly se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfd64056b812422cb2425e236a9240ed
Autor:
Atanu Sarker Jyoti, G. G. Biswas, Md. Rasel Rana, Shariful Islam, Md. Emran Hossain, M. N. I. Khan, K. Hoque, Md. Ashraf Ali
Publikováno v:
Discover Materials, Vol 3, Iss 1, Pp 1-19 (2023)
Abstract This work revealed the role of altering vanadium (V) content in Mn–Zn ferrites. We used the traditional solid-state reaction method to prepare the $${\mathrm{Mn}}_{0.5}{\mathrm{Zn}}_{0.5}{\mathrm{V}}_{\mathrm{x}}{\mathrm{Fe}}_{2-\mathrm{x}
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5647309e17f94ebc94cf0c5981c59bd2
Publikováno v:
Applied Water Science, Vol 7, Iss 8, Pp 4673-4690 (2017)
Abstract Fluoride pollution in groundwater is a major concern in rural areas. The flower petal of Shorea robusta, commonly known as sal tree, is used in the present study both in its native form and Ca-impregnated activated form to eradicate excess f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a9effbcc36c4ee3a8c157dedc01d668
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.