Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"G, Bellof"'
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 33, Iss 2, Pp 100401- (2024)
SUMMARY: In addition to the whole white-flowered pea, pea protein concentrates and pea hulls can be utilized in animal nutrition. In particular, fermentable carbohydrates and fibers in peas and pea products seem to contribute to intestinal health and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/621729c6e38a4c22a64372c62f9797a5
Autor:
D. Haug, R. Schreiter, B. Thesing, L. Rathmann, C. Lambertz, P. Hofmann, M. Erhard, G. Bellof, E. Schmidt
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 8, Pp 102746- (2023)
ABSTRACT: Injuries and plumage damage (PD) are important indicators of welfare. First priority in turkey fattening is to reduce injurious pecking, which includes aggressive pecking (agonistic behavior) and additionally severe feather pecking (SFP) an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5f18513e6de40f29e1247341a42682f
Autor:
P. N. Weindl, P. A. Weindl, E. Schmidt, L. Pleger, D. Messinger, K. Aulrich, B. Schade, M. Lehmann, G. Bellof
Publikováno v:
British poultry science.
1. The present study was carried out to determine the effects of feeding ensiled alfalfa leaves (ALS) as an alternative protein source to laying hens under the terms of an organic diet. Due to the occurrence of unexpected negative health effects and
Autor:
null S. Göppel, null P. Weindl, null C. Lambertz, null B. Thesing, null S. Born, null E. Schmidt, null G. Bellof
Publikováno v:
European Poultry Science (EPS). 86
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Poultry Science (EPS). 85
Autor:
G. Bellof, J. Pallauf
Publikováno v:
Animal, Vol 1, Iss 6, Pp 827-834 (2007)
A growth experiment with 108 lambs (breed: German Merino Landsheep) was carried out to examine the effect of gender, body weight (BW) and feeding intensity on the deposition of Fe, Zn, Cu and Mn in the empty body (whole animal minus contents of the g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdf9dd0d7afd413488760ed689fa771a
Publikováno v:
European Poultry Science (EPS). 82
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Poultry Science (EPS). 80