Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"G, Angyal"'
Publikováno v:
Groundwater Monitoring & Remediation. 35:89-100
This paper presents the largest In Situ Thermal Desorption (ISTD) project completed to date. The redevelopment of a former aerospace manufacturing facility adjacent to a commercial airport was the main driver, requiring relatively rapid reduction of
Autor:
G. Angyal, G. Csepura, L. Balkay, L. Galuska, J. Molnár, I. Valastyán, Károly Tokési, Béla Sulik
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings.
This paper shows the significance of the Positron Emission Tomography (PET) in the veterinary medication through a case study of a cat brain tumor. A castrated male cat with bilateral mydriasis and blindness arrived at the veterinary clinic. After ph
Autor:
Jonathan W, DeVries, Jeanne I, Rader, Pamela M, Keagy, Carol A, Hudson, G, Angyal, J, Arcot, M, Castelli, N, Doreanu, C, Hudson, P, Lawrence, J, Martin, R, Peace, L, Rosner, H S, Strandler, J, Szpylka, H, van den Berg, C, Wo, C, Wurz
Publikováno v:
Journal of AOAC International. 88(1)
In 1996, U.S. Food and Drug Administration regulations mandated the fortification of enriched cereal-grain products with folic acid, thereby emphasizing the need for validated methods for total folates in foods, particularly cereal products. The AOAC
Publikováno v:
Journal of AOAC International. 76(2)
A reversed-phase liquid chromatographic (LC) method coupled with precolumn derivatization of L-tryptophan with phenylisothiocyanate was compared to the AOAC microbiological method for determining L-tryptophan in tablets and capsules. For the microbio
Publikováno v:
European Journal of Cancer. 31:S29
Publikováno v:
Journal - Association of Official Analytical Chemists. 68(6)
A preliminary study was conducted to determine if the available National Bureau of Standards (NBS) Standard Reference Materials (SRM) Non-Fat Powdered Milk, Oyster Tissue, Wheat Flour, Rice Flour, Spinach, and Albacore Tuna would be suitable for use
Autor:
J T, Tanner, J, Smith, P, Defibaugh, G, Angyal, M, Villalobos, M P, Bueno, E T, McGarrahan, H M, Wehr, J F, Muniz, B W, Hollis
Publikováno v:
Journal - Association of Official Analytical Chemists. 71(3)
This paper summarizes work done by 4 different laboratories on the vitamin content of milk. Riboflavin, vitamin A, and vitamin D were assayed in whole, 2%, and skim milks that had been fortified. In general, the adherence to label claim decreased wit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.