Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Fysun, Olga"'
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing January 2019 113:39-48
Autor:
Fysun, Olga1,2 (AUTHOR) olga.fysun@bosch.com, Khorshid, Sara2,3 (AUTHOR), Rauschnabel, Johannes2 (AUTHOR), Langowski, Horst‐Christian1,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2020, Vol. 8 Issue 7, p3070-3080. 11p.
Autor:
Fysun, Olga1,2 (AUTHOR) olga.fysun@bosch.com, Kern, Heike2,3 (AUTHOR), Wilke, Bernd2 (AUTHOR), Langowski, Horst‐Christian1,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. May2019, Vol. 72 Issue 2, p257-265. 9p.
Autor:
Fysun, Olga
Fouling in food processing equipment is a known problem in the food production. There is a demand on advanced monitoring techniques for the food processing equipment. This doctoral thesis explores two techniques for the real-time detection of the mic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______518::5a756eea0a1374ead6155033ef53074b
https://mediatum.ub.tum.de/1534565
https://mediatum.ub.tum.de/1534565
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fysun, Olga1, Stoeckel, Marina1, Thienel, Katharina J. F.1, Wäschle, Friederike1, Palzer, Stefan2, Hinrichs, Jörg1
Publikováno v:
Chemie Ingenieur Technik (CIT). Oct2015, Vol. 87 Issue 10, p1327-1333. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.