Zobrazeno 1 - 10
of 11 547
pro vyhledávání: '"Future foods"'
Autor:
Rajeev Bhat
Future Foods: Global Trends, Opportunities, and Sustainability Challenges highlights trends and sustainability challenges along the entire agri-food supply chain. Using an interdisciplinary approach, this book addresses innovations, technological dev
Autor:
David Julian McClements
We are in the midst of an unprecedented era of rapid scientific and technological advances that are transforming the way our foods are produced and consumed. Food architecture is being used to construct healthier, tastier, and more sustainable foods
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hongyan Wen, Sheng Li, Yinling Wei, Jing Dong, Zhenzhen Liang, Lingli Guo, Hongping He, Yu Zhang
Publikováno v:
Journal of Future Foods, Vol 5, Iss 2, Pp 119-133 (2025)
With the increasing demand for high quality food products, there is a growing interest in functional foods and nutritional supplements, and edible flowers are widely consumed due to their health benefits. Since Yunnan (China) is the “Flower Kingdom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52f31dfc6f47402197221afeab1e0695
Autor:
Wen, Hongyan, Li, Sheng, Wei, Yinling, Dong, Jing, Liang, Zhenzhen, Guo, Lingli, He, Hongping, Zhang, Yu
Publikováno v:
In Journal of Future Foods March 2025 5(2):119-133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuwares Malila, Iyiola O. Owolabi, Tanai Chotanaphuti, Napat Sakdibhornssup, Christopher T. Elliott, Wonnop Visessanguan, Nitsara Karoonuthaisiri, Awanwee Petchkongkaew
Publikováno v:
npj Science of Food, Vol 8, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Global demand for food is expected to nearly double by 2050. Alternative proteins (AP) have been proposed as a sustainable solution to provide food security as natural resources become more depleted. However, the growth and consumer intake o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1f2d52434b24d45bbf1f27420776280