Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Furlan AC"'
Autor:
Perine, TP, Grieser, DO, Furlan, AC, Ton, APS, Benites, M, Zancanela, VT, Stanquevis, CE, Marcato, SM
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.24 n.1 2022
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 24, Issue: 1, Article number: eRBCA-2019-1218, Published: 07 FEB 2022
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 24, Issue: 1, Article number: eRBCA-2019-1218, Published: 07 FEB 2022
Currently, feed formulations for quail are based on foreign data or data from other species; this undermines productivity with the use of excessive or deficient levels of some nutrients. Therefore, this study aimed to determine the nutritional requir
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8c99360b349ba87d05aba40c5c7b7b33
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2022000100300
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2022000100300
Autor:
Grieser,DO, Furlan,AC, Ribeiro,PM, Zancanela,V, Del Vesco,AP, Gasparino,E, Zardin,AMSO, Marcato,SM
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 19, Issue: 4, Pages: 701-710, Published: DEC 2017
Brazilian Journal of Poultry Science v.19 n.4 2017
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science v.19 n.4 2017
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
The objective of this study was to evaluate the adjustment quality of nonlinear models to data organs growth, carcass and body components of meat-type (Coturnix coturnix coturnix) and japanese laying-type (Coturnix coturnix japonica) quail. A total o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b66f672702a13b2a582289a2441dd165
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2017000400701&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2017000400701&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 8, Issue: 4, Pages: 233-241, Published: DEC 2006
Brazilian Journal of Poultry Science v.8 n.4 2006
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science v.8 n.4 2006
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
This experiment studied the influence of delayed placement (HI) and digestible lysine level (DL) on the morphometrics of the intestinal mucosa and on the performance of broilers. A total number of 1,705 Cobb 500 male chicks were used in a completely
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fc51a41b8b776ec5dcf02c128003e708
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2006000400006&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2006000400006&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Volume: 33, Issue: 5, Pages: 1172-1180, Published: OCT 2004
ResearcherID
ResearcherID
Foram conduzidos dois experimentos com o objetivo de avaliar o efeito de dietas contendo níveis de 15% (normal) e 24% (alto) de amido sobre digestibilidade e desempenho de coelhos em crescimento oriundos de quatro padrões de alimentação até a de
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ffe1b236615e86b0dd9b949105b2ff35
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-35982004000500009&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-35982004000500009&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.