Zobrazeno 1 - 10
of 181
pro vyhledávání: '"Furigo Junior A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sugai-Guérios, Maura Harumi, Balmant, Wellington, Krieger, Nadia, Furigo Junior, Agenor, Mitchell, David Alexander
Publikováno v:
In Biochemical Engineering Journal 15 October 2016 114:173-182
Autor:
Danyelle Gurgel, Yago Araujo Vieira, Rosana Oliveira Henriques, Ricardo Machado, Bruno Francisco Oechsler, Agenor Furigo Junior, Débora de Oliveira
Publikováno v:
ChemistrySelect. 7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thalles Canton Trevisol, Rosana Oliveira Henriques, Ana Júlia Antunes Souza, Karina Cesca, Agenor Furigo Junior
Publikováno v:
International journal of cosmetic scienceREFERENCES. 44(5)
This work aims to evaluate the effects of enzyme concentration, pH, temperature and time course degree of hydrolysis (DH) of papain regarding further development of pharmaceutical and cosmetic formulations.The hydrolysis of casein, collagen, keratin
Publikováno v:
Applied biochemistry and biotechnology.
Phenol, a pollutant frequently found in chemical industries effluents, is highly toxic even in low concentrations. This study reports a green, simple, and rapid method for qualitative phenol biosensing using horseradish peroxidase (HRP) hybrid nanofl
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotemas, Vol 26, Iss 3, Pp 1-9 (2013)
Vanillin (a substance popularly known as vanilla flavor) is one of the most widely used compounds, mainly by food and pharmaceutical industries. This substance can be obtained from the orchid Vanilla planifolia, but this is costly and time consuming.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14ef4a20ce1c4a75b622fd7107392a7d
Publikováno v:
Biotemas, Vol 26, Iss 3, Pp 1-9 (2013)
A vanilina (substância popularmente conhecida como aroma de baunilha) é um dos compostos mais utilizados, principalmente pelas indústrias alimentícias e farmacêuticas. Esta substância pode ser obtida da orquídea Vanilla planifolia, porém, est
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f8cab7f2c764270a1aadc03bd8224b1